NATURMARKETING

STRATÉGIA&MEGOLDÁS

2017. április 03. 09:47 - Naturmarketing

A legextrémebb irodabútorok

balna.jpg

Fotó: droold.com

Elmúltak már azok az idők, amikor az irodákról a szürke egyhangúság ugrott be mindenkinek. Egyre nagyobb hangsúly helyeződik a dolgozók minőségi munkakörnyezetének megteremtésére, és nem csak a kreatív területeken, bár kétségkívül a tech cégek megelőznek mindenkit itt is a fejlesztésekben.

Ahogy arról korábban már írtuk, az IT munkahelyek már nálunk is egyre inkább elszakadnak a hagyományos, konformista, irodai berendezéstől, arra helyezve a hangsúlyt, hogy az ott dolgozók feltöltődni is tudjanak a munkahelyükön.

Ennek ellenére belebotlunk olyan bútordarabokba, amik akár tetszenek, akár nem, kiragadnak a hétköznapokból.

Képriportunk következik.

1. A főnöki bőrfotel tekintélyt parancsoló mivoltához kétség sem férhet, Máximo Riera alkotásaihoz azonban a humorérzék is társul a művészet mellé.

 

orrszarvu.jpg

Fotó: homeize.com

2. Valóban szellemesek a magyarul csak szellemszéknek hívott csodák, amik nem csak az irodákban állják meg a helyüket. Bár elképzeljük, ahogy este sötétben tapogatózva véletlen belerúgunk valamelyikbe…

szellemszek.jpg

szellemszek1.jpg

Fotók: formakers.eu, dwr.com

3. A magánéletet nem illik a munkahelyre behozni, de a számunkra fontos ereklyék megnyugtató környezetet biztosítanak. Jó eséllyel ülünk le tárgyalni egy másik Star Wars fannal egy ilyen Han Solo inspirálta asztal mögé.

han_solo_carbonite_desk.jpg

Fotó: approvedtrader.co.uk

 4. A jövő asztala. Vagyis PC-je. Van aki nem álmodik ilyenről?

pc.jpg

pc1.jpg

Fotók: l3p.nl, Pinterest

5. A gömb egy tökéletes forma szerintünk is. Főleg ha mindent tartalmaz, ami a munkavégzéshez nélkülözhetetlen.

gomb.jpg

Fotó: Pinterest

6. Az én házam az én váram – a munkahelyemen is.

haz.jpeg

Fotó: onedecor.net

7. Tim Vinke tervezte ezt a leginkább kukára hajazó kompakt kis munkaállomást, aminek külön előnye, hogy könnyedén mobilizálható. Sosem volt még ilyen egyszerű új irodába költözni.

puzzle1.jpg

puzzle.jpg

Fotó: Pinterest

8. Ha bárki játszótérre gyanakodna, amikor meglátja a következő fotót, ki kell, hogy ábrándítsuk. Egy modern munkahelynek igenis elmaradhatatlan része a csúszda. Egy hétköznapi tárgy nem hétköznapi helyén.

csuszda.jpeg

Fotó: trendreports.com

9. A közel nyolc órát – az ebédszünet kihagyásával – mindannyiunknak nehéz végigülni. Erről az elmés találmányról nekünk a hörcsögkerék jut eszünkbe, de ez nem feltétlen baj, ha segítségével más pozíciót felvéve tudjuk átmozgatni elgémberedett tagjaink.

kerek.jpg

Fotó: dudeiwantthat.com

10. És végül, de nem utolsó sorban az írószerek sem maradhatnak ki, hiszen ők is igen komoly evolúción estek át rövid történelmük alatt. A mi kedvencünk ez a toll, amivel színmintát vehetünk bármiről, ami megtetszik – a macskától az almáig – majd rajzolhatunk, írhatunk a választott színnel, mint egy hagyományos írószerrel. Elsősorban grafikusok vehetik hasznát, nem úgy, mint a 3D tollnak, ami szintén egy létező, és elérhető technológia.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://naturmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr8712391093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
NaturMarketing.hu
süti beállítások módosítása