NATURMARKETING

STRATÉGIA&MEGOLDÁS

2019. február 25. 07:30 - Naturmarketing

Egy történet végtelen lehetősége

Egy vállalatfejlesztő és egy online marketing ügynökség fúziója

A csapattagok magukkal hozták a tapasztalataikat, tudásukat és lelkesedésüket. Kiegészítik egymást, hogy együtt többet tudjanak nyújtani az ügyfeleknek, mint külön-külön tennék. Egy jó ötlet vagy gyakorlat alkalmazása, tapasztalattal ötvözve, nem csak összeadódik, hanem megsokszorozza a lehetőségeket.   

Spoiler:

Mindenkinek szüksége van marketing tevékenységre: egyéni vállalkozásoknak, nagy multi cégeknek, de még a hírességek mögött is egy komoly csapat áll. A minőség viszont nem mindegy. Sok ügynökség fut bele abba a hibába, hogy nem ügyfélre szabott stratégiát épít ki, hanem egy meglévő sablont húz rá a termékre és/vagy szolgáltatásra, hiszen az már egyszer úgyis bevált. Biztosan elegendő a korábbi siker?

Mi a legjobb választás?  

Stratégia az első, utána jöhet a többi, ez elsősorban üzletfejlesztési kérdés. Előfordulhat, hogy vállalkozóként, pontosan tudod, milyen egyedülálló módszerekkel tudnád értékesíteni a cégedet, hiszen Te ismered a legjobban, így kézenfekvő, hogy Te tudod a legjobban eladni, de ez sales. (Lássuk be, a legelején nincs akkora költségkeret, hogy egy külön személy tudjon ezzel foglalkozni.) De ez garantálja a sikert? Így is megfelelően tudnak működni a marketing folyamatok? 

Ezzel lényegében egy személy, aztán egy asszisztens vagy jobb esetben egy kisebb marketing osztály kezébe hullik az egész cég jövője. Van ennél sokkal jobb megoldás is... 

Mára egyre divatosabb lehetőség egy marketing ügynökség felkérése. Nyilván ez sok mindentől függ, leginkább az anyagi lehetőségektől, mint azt mindannyian tudjuk. Sokan csak kis feladatokkal keresik meg őket, mint Facebook posztok és hirdetések készítése, vagy blog bejegyzések megírása. Marketing tevékenység ennél összetettebb és kapcsolódnia kell a PR-hez, az értékesítéshez és a cég stratégiájához is. A nagyobb cégek, ezért a teljes marketing tevékenységüket kiszervezik egy ügynökségnek, hogy egy kézben legyen és minden a cégről szóljon.

 

Miért lehet ez jó döntés, ha minket választasz? 

A mai technológiai robbanás egyszerre nehezíti és könnyíti meg egy marketingesek munkáját: nagyobb közönséget tudunk elérni, ahogyan a konkurencia is. Egyre nagyobb a verseny, és egyre nehezebb egyedi megoldást találni a partnerek számára.

Számunkra viszont van egy fontos kritérium a közös munka előtt: Beléd akarunk szeretni! Enélkül nem lehet hónapról, hónapra ugyanolyan intenzitással kreatívnak maradni. A Te sikered, a mi sikerünk is.

 

Ezen felül, van egy ütőkártya a tarsolyunkban:

Üzletfejlesztőnk először megismeri a céget, mi pedig 100%-ban rád szabjuk az általunk, vagy akár közösen megálmodott marketing stratégiát. Egy olyan lépés sor alapján, ami folyamatosan növekvő lehetőségeket kínál.

  • Ezzel időt spórolunk neked, hogy Te a fontosabb feladatokra tudj koncentrálni: ki tudod szolgálni a vevőidet, és így Te magad is hatékonyabb lehetsz,
  • csapatunktól egy komplex megoldást kapsz, hiszen nekünk már nem kell kísérleteznünk, meg van a megfelelő szaktudásunk.

 

 

 3-as2.png

 

Stratégiai pont

Csak is abban az esetben tud sikeres lenni a közös munka, ha megvan a harmónia. Nem véletlenül akarunk megismerni, mielőtt belevágunk a közös projektbe. Mi sosem fogjuk úgy ismerni a céget, mint Te, ellenben, ha mi is hiszünk az álmodban, hozzá tudunk segíteni téged sikerhez. Ezért arra kérünk Téged, gondolj ránk is úgy, mint bármilyen más partneredre, és segítsd a mi munkákat is!

Hogyan lesz a stratégiából megoldás?  

 

Tanuljunk egymástól!

Ha van egy alapvető tudásod, az alapján Te is jobban meg tudod fogalmazni a célodat és az elvárásaidat. Sokszor akadunk bele olyan ügyfelekbe, akik nem tudják megfogalmazni, hogy mit szeretnének, csak a megváltást várják el a cégtől. Az is előfordulhat, hogy nem a marketing a megoldás a fennálló problémára. Nem mellesleg, Te is pontosan fogod tudni, hogy mit kérhetsz a pénzedért! 

Működj együtt velünk!

Biztos találkoztál már azzal a jelenséggel, hogy a marketinges feltett rengeteg ésszerűtlennek tűnő kérdést, Te pedig nem győzted megválaszolni azokat. Ilyenkor mi azt a tudást próbáljuk megszerezni, amit csak is Te tudsz. Te álmodtad meg a céget, a Te fejedben él a jövőkép és csak is Te tudod, miben vagy más, miért jobb a terméked, szolgáltatásod, mint a többi.

Hagyj minket is dönteni!

Sajnos előfordulnak olyan szituációk is, amikor át kell adnod a staféta botot a marketingeseknek. Mi átlátjuk a feladatot és a kitűzött célt teljes komplexitásában, így pontosan tudjuk mit miért teszünk. Ha nem is értesz velünk egyet, először próbálj minket megérteni, és csak utána hozd meg a döntésedet.

 

 

Egy vállalkozás sikere rajtad és rajtunk múlik!

Te tudod mit, mi tudjuk hogyan! Mi nem sablonokból építkezünk, először megismerünk és beléd szeretünk. Ezt követően összehangoljuk az online jelenlétedet a cég stratégiájával, hozzá illesztjük a brandet a vásárlói igényekhez és megmutatjuk a célpiacnak, amit csak Te tudsz. Ilyen egyszerű? Natürlich! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://naturmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr1214618310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
NaturMarketing.hu
süti beállítások módosítása